De 5 favoriete apps van Lien De Wolf

Ik ben Lien De Wolf, 19-jarige student Office Management Manager Assistant aan de Hogeschool Gent. Ik ben afkomstig uit een klein dorpje naast Gent, namelijk De Pinte. In het weekend kan je mij vinden in Bakkerij Hanssens als enthousiaste verkoopster of achter mijn computer.

Maar naast elke dag naar school gaan is één van mijn hobby’s bloggen. Samen met mijn passies voor schrijven, de Engelse taal, fashion en beauty startte ik mijn verhaal op Sprinkle Of Lien. Met ‘Sprinkle’ wil ik verwijzen naar de kleine dingen over mezelf die ik deel op mijn blog.

Andere hobby’s van mij zijn uiteraard shoppen, met vriendinnen eens een stapje in de wereld zetten en YouTube kijken. Maar ik ben ook, zoals vele anderen, heel vaak bezig met mijn GSM. Deze zit dan ook dagelijks aan mijn handen gekluisterd. Er is geen één dag waarbij ik mijn GSM thuis laat of opzij laat liggen. Met alle eerlijkheid kan ik wel zeggen dat ik een beetje verslaafd ben… Zonder mijn GSM ben ik niet wie ik ben: Ik neem zo graag foto’s van wat er in mijn omgeving zich afspeelt en deel dit dan op mijn Instagram of op mijn blog. En zo ben ik ook altijd en overal bereikbaar!

Het dagelijks gebruik van mijn GSM zorgt er dan ook voor dat ik een paar favoriete apps heb:

1. Instagram

Instagram is echt mijn topfavoriet. Foto’s maken, editen en delen op dit platform zijn de dingen waarvan ik hou. Ik haal dan ook mijn inspiratie hiervan doordat ik verschillende influencers en YouTubers volg. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn op Instagram, maar ik laat me niet naar beneden halen door ‘perfecte’ foto’s van andere meiden hun ‘perfecte’ leven of lichaam. Ik blijf er nog steeds van bewust dat iedereen op zichzelf perfect is. Mijn favoriete accounts zijn: Camille Boten, Matti Verbeecke, Zoe Sugg, Sierra Furtado en ElodieGabias.

Android | iOS 

2. VSCO

Dit is mijn go-to app voor fotobewerking. De app is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft voor mij genoeg functies om mijn foto’s er goed te doen uitzien. Ik gebruik deze app al een paar jaar en heb al verschillende fotobewerking-apps gebruikt, maar toch blijf ik terug gaan naar deze. En daarbij vind ik het ook leuk dat je via je eigen account je foto’s kan delen in de app!

Android | iOS

3. Spotify

Dit is mijn favoriete app voor muziek! Dankzij het studentenabonnement kan ik muziek overal beluisteren voor een goedkopere prijs. Wanneer er nieuwe muziek of albums worden uitgebracht dan zijn deze meestal als eerste te vinden op Spotify. Ik vind het ook erg leuk dat men verschillende afspeellijsten heeft voor verschillende moods, seizoenen en artiesten. Ook kan je zelf zoveel afspeellijsten maken en muziek downloaden als je wil. Love it!

Android | iOS

4. WeHeartIt

Dit was één van mijn allereerste online platformen waarbij ik mezelf een beetje kon uiten. Leuke quotes, outfitposts en foodblogs zijn één van de meeste dingen die ik hart. Ik vind het gewoon leuk om een inspirerende of diepe quote te vinden die mij even kan doen nadenken over de gebeurtenissen in mijn leven. Of een leuke quote vinden om bij een foto te plaatsen op Instagram is ook wel wat ik vaak doe. Daarnaast haal ik ook heel veelinspiratie uit de fashion-posts om zelf een outfit samen te stellen of om iets leuks te zoeken voor speciale gelegenheden.

Android | iOS

5. My Hello Bank! App

Last but not least, mijn bankapp. Sinds er een app bestaat om online te bankieren is online shoppen een heel stuk vergemakkelijkt!  Of wanneer ik eens een uitje plan met mijn vriendinnen is mijn bank altijd binnen handbereik en hoef ik dus niet naar een bank op zoek te gaan. De app geeft een makkelijk overzicht weer over je eigen rekeningen en het is helemaal niet moeilijk om een overschrijving te doen. Geweldig dus!


Android | iOS

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!