De 5 favoriete apps van Carina Gülcher

Ik ben Carina Gülcher, zoekvoerder van ComputerTrainer, echtgenote en mamma van 2 tieners. Een smartphone is voor mij een manier om mijn eigen geheugen wat rust te kunnen gunnen. Alles wat ik moet onthouden, steek ik daar in.

Buiten mijn werk, ben ik graag in de tuin bezig, lees ik een boek of zet ik mij achter mijn schildersezel.

1. Todoist

Een heerlijke overzichtelijke app die op al mijn apparaten zichtbaar is zodat ik nooit meer op blaadjes moet schrijven wat ik nog allemaal moet doen. Want blaadjes geraak ik kwijt.

iOS | Android

waze2. Waze

Wat zou ik nog beginnen zonder Waze? Ik ben zo veel op de baan en kom zo vaak in de problemen door alle wegwerkzaamheden dat ik echt verslaafd ben aan deze app.

iOS | Android

3. 4411

Nooit meer moeten inschatten hoe lang ik van plan ben om te parkeren, geen paniek omdat ik nooit muntjes bij me heb. Geen fouten maken tijdens een sms.

iOS | Android

4. Sudoku

Ik heb zelf een hekel aan wachten en al helemaal aan wachtzalen met alleen oude tijdschriften. Dus op zo’n momenten hou ik me echt graag met deze app bezig. Sinds ik deze app heb, maak ik geen sudoku’s meer op papier.

Android

5. Yourhour

Aangezien de gsm zo ongeveer een verlengstuk is van mijn arm, was ik heel benieuwd hoe erg het eigenlijk gesteld is. Yourhour brengt in kaart hoeveel tijd je spendeert aan welke app. Bijkomend voordeel is dat je door zo’n app toch geneigd bent hem iets minder te gebruiken. Zeker op tijdsrovers zoals Facebook.

Android

Wil je zelf ook graag eens je 5 favoriete apps voorstellen in deze rubriek? Stuur een mailtje naar eb.tfeilbutsppa@sppa5.

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!