De 5 favoriete apps van Daisy De Boevere

Ik ben Daisy De Boevere, 39-jarige mindset- en businesscoach, geboren in het zuiden van West-Vlaanderen. Ik studeerde oorspronkelijk voor opera-zangeres en ging me daarna intensief verdiepen in psychologie, ondernemen en marketing.

Ik hou van reizen, samen musiceren en me onderdompelen in de natuur. Samen met mijn partner ben ik de uitdaging aangegaan om twee grote honden op te voeden, waarvan een angstige asielhond uit Turkije.

Met mijn werk heb ik een bijzondere missie om zoveel mogelijk vrouwelijke solo-ondernemers (opnieuw) plezier te laten beleven aan marketing voor hun bedrijf, maar dan op een manier die helemaal bij hen past.

Ik run een 100% online bedrijf en daardoor is mijn smartphone onmisbaar in mijn werk. Mijn favoriete apps zijn dan ook apps die me helpen om een goede balans te bewaren tussen werken en ontspannen. Het zijn apps die ik intussen niet meer zou kunnen missen.

1. Trello

Ik kan niet zonder deze handige planner. Al mijn to-do-lijstjes en deadlines houd ik bij in Trello, zodat ik op elk moment bovenop mijn planning kan blijven. Afteltimers, die je kan koppelen aan Trello-kaarten, helpen me om de vele deadlines te halen.

Android | iOS

2. Fitbit

Omdat ik elke dag op mijn laptop aan het werk ben, is het voor mij super belangrijk om voldoende te bewegen. Fitbit is mijn redding: ik heb zo’n handig horloge aan mijn pols en meet al mijn activiteiten met de app op mijn smartphone. Extra motiverend is ook dat je uitdagingen met andere Fitbitters kan aangaan.

Android | iOS

3. Apple Podcasts

Deze standaard-app op mijn iPhone kan ik echt niet missen. Ik luister heel graag naar podcasts van mijn favoriete ondernemers en mentors, vooral tijdens het koken. Met Podcasts kan ik me makkelijk abonneren, om niets te moeten missen.

iOS

4. HeadSpace

Deze app helpt me enorm om fris en met een helder hoofd aan mijn werk te beginnen ’s ochtends. Met deze app mediteer ik 10 minuten per dag. De meditaties zijn gebaseerd op Mindfulness. Ik heb — op het moment dat ik dit schrijf — een “run streak” van 183 dagen op mijn naam staan en wil graag 365 dagen halen, de hoogste “run streak goal” in HeadSpace.

Android | iOS

5. Smule Sing! Karaoke

Na een drukke werkdag vind ik het heerlijk om mijn earpods erbij te nemen en te gaan zingen. Met deze leuke app kan je karaoke zingen met mensen van over de hele wereld. Je kan uitdagingen aangaan en wedstrijden winnen en zelfs zingen met bekende artiesten wereldwijd. Dit is mijn ultieme uitlaatklep.

Android | iOS

Wil je zelf ook graag eens je 5 favoriete apps voorstellen in deze rubriek? Stuur een mailtje naar eb.tfeilbutsppa@sppa5.

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!