De 5 favoriete apps van Ilza Keeman

Ik ben Ilza Keeman, businesscoach voor te drukke ondernemers. Voor mij is een telefoon heel belangrijk. Omdat ik naast offline ook veel online coaching geef. Hierbij is mijn mobiel letterlijk de verbinding met mijn klanten. Daarnaast woont mijn familie niet om de hoek en spreek ik hen voornamelijk via mijn smartphone. Mijn telefoon heeft daardoor een grote rol in mijn dagelijkse leven.

Als ambitieuze ondernemer heb ik een passie voor alles wat te maken heeft met de vraag ‘Waarom doen mensen wat ze doen?’ We zijn altijd druk, gehaast, moeten veel en willen nog meer bereiken. In onze huidige wereld gaat alles snel. Technologie is daar voor een groot deel de aanstichter van. Ik vind het mega interessant om te zien hoe we de smartphone steeds meer gaan gebruiken om juist weer die rust en ruime terug te vinden.


1. Whatsapp

Deze trend zie ik ook bij mijzelf terug in mijn favoriete apps van dit moment. Zo weet ik zeker dat mijn meest gebruikte app Whatsapp (Business) is. Voor mij een lifeline zowel professioneel als persoonlijk. Dit zegt overigens niet dat ik het een interessante app vind. Voor mij valt hij onder de basiscommunicatie. Gek eigenlijk he?

Android | iOS

2. Meditation Moments

Een app die ik wel interessant maar ook zeker handig vind is Meditation Moments. Deze app staat vol met meditaties die gecomponeerd zijn door Michael Pilarzyck en zijn team. De app is mooi opgebouwd, bevat meditaties en muziek van hoge kwaliteit. Het ondersteunt mij om de rust in mijzelf vast te houden en mijn hoofd zo nu en dan leeg te maken.

Android | iOS

3. Instagram

Voor mijn werk post ik regelmatig foto’s op Instagram. Ook het volgen van interessante mensen en het communiceren met potentiële klanten doe ik via de Instagram app. Het gave aan deze app vind ik dat je de hele wereld binnen handbereik hebt en dat er heel veel mooie afbeeldingen en dus inspiratie te vinden is.

Android | iOS

4. Later

Later is een app waarmee ik mijn marketing posts inplan. Een handige app omdat de afbeeldingen er in opgeslagen worden inclusief de tekst. Zo kan ik makkelijk een post opnieuw plaatsen en ik kan vooraf zien hoe mijn feed eruit komt te zien. Vooral handig wanneer ik foto’s op mijn telefoon heb en ze niet via de computer in wil plannen.

Android | iOS

5. Clue

Voor de vrouwen onder ons… Ik gebruik ook de Clue app. Een app waarin ik mijn cyclus bijhoud en vooraf kan inschatten hoe ik mij de weer erop voel. Het is een duidelijke app waarin je in 1 oogopslag kan zien op welke dag in je cyclus je jezelf bevindt waardoor je eventuele pijntjes en moodswings goed kunt verklaren. Mij geeft dat rust en het is handig met het plannen van sprekersklussen en andere grotere activiteiten.

Android | iOS

Wil je zelf ook graag eens je 5 favoriete apps voorstellen in deze rubriek? Stuur een mailtje naar eb.tfeilbutsppa@sppa5.

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!