De 5 favoriete apps van Katrien Declerck

Hi, ik ben Katrien, ik heb een kat en een dure smaak .. zo luidt mijn profiel op verschillende sociale media 😉

Ik werk als grafisch vormgever bij Studio Tornado, hou me in m’n vrije tijd bezig met muziek & ons interieur en bloggen doe ik wel eens op blahblahblah.be. Ik blog graag maar (soms zeer) traag, en dat is tegelijk ook zo’n beetje de rode draad in mijn leven. Het minimalisme ligt me na aan het hart en het concept slow living ligt me wel. Dit probeer ik ook door te trekken naar mijn gsm- en appgebruik maar dat schiet er helaas nogal eens bij in 🙂

 

1. Shazam

Als groot muziekliefhebber is dit een app die wel eens overuren draait. Vaak hebben films en series een enorm goede soundtrack maar is het niet altijd evident die nummers op te zoeken en terug te vinden. Met Shazam is dat gelukkig verleden tijd en kan ik zeggen dat ik al heel wat nieuwe artiesten heb ontdekt!

Android | iOS

 

2. 2dehands

Ik hou van een goede mix van nieuw en oud. Ik ben even goed fan van nieuw design als van kringwinkels, freecycle groepen en rommelmarkten. De 2dehands app bezoek ik bijna dagelijks, ik ben er graag snel bij om een origineel of uniek koopje op de kop te tikken en heb dan ook heel wat bewaarde zoekopdrachten die ik opvolg. Zeker met een baby in het verschiet is het de moeite waard om tweedehands te kopen!

Android | iOS

 

3. Blendle

Ik lees graag magazines maar al dat papier is niet erg duurzaam en ook niet alle artikels interesseren mij. Met Blendle is het mogelijk om tegen betaling losse artikels aan te schaffen uit magazines of kranten, voor mij de ideale oplossing.

Android | iOS

 

4. MyMonizze

Niks fancy maar gewoon super handig. In een handomdraai je resterend saldo aan maaltijd- en ecocheques checken. Met het gebruik van de gps zie je ook nog eens waar in de buurt ze hem aanvaarden!

Android | iOS

 

waze

5. Waze

Nog zo’n handige app, met Waze rijd ik echt overal naartoe. Zelfs al ken ik de weg, ik zet hem toch op voor realtime verkeersinformatie. Plotselinge werken die opduiken, ongelukken en ok, ik geef het toe, het is ook handig om weten waar ze flitsen.

Android | iOS

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!