De 5 favoriete apps van Robert Baetslé

Hallo, ik ben Robert en ik ben 60 jaar jong. Op 18-jarige leeftijd ben ik in beginnen werken bij Sidmar ( nu Arcelor mittal genoemd) als elektricien in de onderhoudsdienst. De 15 laatste jaren was ik operator in de controlezaal van de sinterfabrieken waar het opboksen was tegen de beperking van de dioxine uitstoot voor de verbetering van het milieu.

Sinds mijn vrouw en ik op pensioen zijn, genieten we van verschillende vakanties, we gaan naar vele beurzen, we hebben ons beide een elektrische fiets aangeschaft, ik zet me in voor de okra en we gaan ook regelmatig een wandeling maken. Ik volg ook nog computerlessen en schafte me in 2014 mijn eerste smartphone aan. Dit zijn mijn favoriete apps:

 

livescore_logo1. Live score

De ideale app voor fervente voetballiefhebbers om een overzicht te hebben in real time voor de tussenstanden van alle competities over heel Europa en meer. Zodra er ergens gescoord is, wordt het overzicht bijgewerkt. Heel handig!

Android | iOS

tripadvisor2. TripAdvisor

Veel mensen zullen de website al kennen, maar ook op je smartphone is de app van TripAdvisor heel handig. Je vindt er een waaier van informatie voor toeristen. Zowel in eigen land als in het buitenland. Zoek restaurants, musea, activiteiten, hotels,… De app weet bovendien weer je je ergens bevindt en kan gemakkelijk zoeken wat er in de buurt is.

Android | iOS

mobilepostcard3. Mobile postcard

Als je op reis gaat, is het altijd leuk om een kaartje te sturen naar het thuisfront. Met Mobile Postcard kun je een foto sturen die je zelf genomen hebt. Als je ze snel oplaadt in de app (voor 15u), levert de post de kaart gedrukt en al nog af de volgende ochtend bij de geadresseerde. Van een verrassing gesproken!

Android | iOS | Windows

blokken_app_logo4. Blokken

Wij volgen al jaren Ben Crabbé in blokken op tv. En nu kunnen wij onszelf trachten te bewijzen ten opzichte van onze vrienden in deze app die bij de quiz hoort.

Android | iOS

shazam5. Shazam

Geen discussie meer als je in gezelschap wil weten wie de uitvoerder of wat de titel is van het liedje dat je hoort op de radio. Laat je smartphone even luisteren naar het lied en Shazam geeft jou de juiste oplossing.

Android | iOS | Windows

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!