Ik ga op tournee! Hier kun je de komende weken mijn boek kopen

Nog 24 dagen en dan verschijnt mijn nieuwe boek ‘Even slim als je smartphone‘ eindelijk officieel! 📕 En het leek me leuk om dat boek ook echt tot bij jullie te brengen. Hoe? Met een heuse tournee langs een pak Vlaamse bibliotheken.

Hieronder lijst ik al even op wat er al vast ligt. 👇

Officiële Boekvoorstelling

Door corona is de boekvoorstelling in december helaas uitgesteld naar het voorjaar. Op 31 maart mag ik in de bibliotheek van Eeklo mijn nieuwe boek ‘Even slim als je smartphone’ voorstellen in de Bibliotheek van Eeklo. Op een uur tijd loods ik je langs mijn favoriete apps en trucjes om nog meer met je smartphone te doen.

Na afloop is er tijd om vragen te stellen over jouw smartphone, na te praten bij een drankje… en het boek aan te schaffen, natuurlijk!

Praktisch:

 • donderdag 31 maart
 • onthaal vanaf 19u15, start om 19u30
 • einde voorzien rond 21u30
 • gratis, maar inschrijven wel verplicht via eb.olkee@keehtoilbib of 09 218 27 00

Tournee langs bibliotheken

In december trek ik ook het land rond. Op onderstaande locaties ben ik aanwezig om al je vragen over je smartphone te beantwoorden. Ik help je met plezier op weg om Itsme te installeren, geheugen vrij te maken op je smartphone, of tips te geven voor nieuwe apps om pakweg mee te gaan wandelen en fietsen. Alles kan!

Je hoeft daarvoor trouwens niet te reserveren. Gewoon langskomen wanneer het jou uitkomt, is voldoende.

Heb je geen vragen? Dan kun je ook gewoon even binnenwippen om mjin boek te kopen. En als je het heel lief vraagt, signeer ik het misschien wel 😉

Deze data liggen al vast:

 • wo 01/12, 13u00-15u00: Bibliotheek Brugge
 • do 02/12, 17u00-19u00: Bibliotheek Meeuwen-Gruitrode
 • ma 13/12, 17u15-18u45: Bibliotheek Wetteren
 • ma 20/12, 14u00-17u00: Bibliotheek Aartselaar
 • wo 22/12, 15u00-18u00: Bibliotheek Oostende
 • do 23/12, 14u00-17u00: Muntpunt Brussel
 • vr 11/03, 10u00-11u30: Bibliotheek Sint-Niklaas

(Meer data volgen binnenkort)

Bestel nu al je exemplaar en pik het op tijdens de tournee

Wanneer je mijn nieuwe boek bestelt in de webshop op deze website, kun je bij het uitchecken aangeven of je 5 euro verzendingskosten betaalt, of het oppikt op een van bovenstaande tijdstippen. Handig, niet?

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!