De 5 favoriete apps van Mathias Noyez

Hello! Ik ben Mathias Noyez, SEO-nerd / specialist bij WiSEO. Naast mijn job als SEO-specialist ben ik ook beheerder van SEO Benelux, een Facebookgroep voor Belgische & Nederlandse SEO’ers en ben ik WordPress webdesigner in bijberoep.

Al van jongs af aan ben ik geobsedeerd door smartphones en apps. Ik ging altijd op zoek naar de smartphone met de beste prijs / kwaliteit (OnePlus rocks!). Dagelijks gebruik ik mijn smartphone om social media te checken, boodschappen te betalen, podcasts te beluisteren, mails te beantwoorden, … Maar genoeg over mezelf, hierbij mijn 5 favoriet apps.

facebook1. Facebook

Als beheerder van een Facebookgroep kan je natuurlijk niet zonder Facebook. Je wil constant op de hoogte blijven van alle activiteit in de groep. Daarnaast ben ik actief in andere facebookgroepen waar ik al mijn vragen kwijt geraak. Offcourse zit ik ook soms urenlang zoals een zombie door de feed te scrollen.

Android | iOS

 

2. Astro

Astro maakt gebruik van artificiële intelligentie om te bepalen welke mails (klanten) prioritair zijn en welke niet. Daarnaast gebruik ik vaak Astor’s snooze-functie om e-mails uit te stellen naar een later moment. Dan krijg ik er opnieuw een melding van. Astro helpt ook regelmatig met het opkuisen van je mailbox, zo stelt hij regelmatig voor om de mails van afgelopen 30 dagen te archiveren.

Android

 

3. Castbox

Iedere week verslijt ik wel een paar uur in de wagen. Om die tijd in de wagen wat beter te benutten gebruik ik Castbox om naar podcasts te luisteren. Op die manier leer ik nog iets bij over SEO. Gewoon even de afleveringen downloaden op wifi en dan achteraf beluisteren in de wagen.

Android | iOS

 

4. 9GAG

De boog kan niet altijd gespannen staan hé. Voor mijn dagelijkse portie memes is er 9GAG. Ik zou uren kunnen scrollen in die feed. Sommige posts zijn gewoonweg geniaal. Je moet wel van droge humor houden en soms zijn de grappen ietwat over het randje.

Android | iOS

 

5. Google Pay

De meeste handelaars kijken verbaast wanneer ik mijn smartphone tegen hun betaalterminal druk, ja ja mobiel betalen meneer. Als ik snel even stop in de Panos of in de Albert Heijn, betaal ik bijna altijd met Google Pay. Geen pincodes of rostjes wisselen maar gewoon even tegen de betaalterminal houden en voilà. Het is ook superhandig dat je klantenkaarten kunt opslaan.

Android

Wil je zelf ook graag eens je 5 favoriete apps voorstellen in deze rubriek? Stuur een mailtje naar eb.tfeilbutsppa@sppa5.

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!