De 5 favoriete apps van Tracey Hankins

Even voorstellen: ik ben Tracey. Ik woon in Bachte-Maria-Leerne en werk in de vastgoedsector. Ik volgde de afgelopen maanden de opleiding Social Media Professional bij Syntra dus apps zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn, worden vlot gebruikt. Maar daar stopt mijn app-gedrag niet. Op vraag van Kristof, mijn docent, deel ik graag met jullie mijn 5 favoriete apps (en een uitsmijtertje):

Tiny Scanner1. Tiny scanner

Als vastgoedconsulent ben je veel op baan. Om een dossier correct samen te stellen heb je heel wat documenten nodig. Niet iedereen geeft die graag mee of beschikt thuis over een scanner of printer met kopieerfunctie. ‘Tiny scanner’ is dan mijn ideale buddy!

Android | iOS

humo's tv gids2. Humo’s Tv gids

Veel tijd om Tv te kijken heb ik niet. Als ik toch eens in de zetel neerplof voor een paar uur vertier kan ik me doodergeren aan wat er op dat ogenblik op de buis speelt. Humo’s Tv gids brengt dan raad. Ik check snel of er iets is dat ik wil opnemen of ik zoek iets uit waar ik wèl naar wil kijken. Los daarvan, tv kijken zonder reclameblokken: zalig!

Android | iOS

Period Calendar3. Period Calendar

In mijn ‘period calendar’ hou ik netjes bij wanneer het ‘die tijd van de maand is’. Verklaart veel als ik opeens last heb van een ‘moodswing’ of wat krampen…Ook bij het plannen van een reisje weet ik meteen welke dagen ik best thuis blijf. Of dat ik extra attributen in mijn koffer moet steken.

Android | iOS

Max Immo4. Max-immo

Max-immo heeft een superhandige app ontwikkeld die me helpt een overzicht te houden van al de panden die ik in portefeuille heb. Vaak krijg ik ‘op baan’ een dringende vastgoedvraag. Wachten tot ik weer achter de computer zit is dan geen optie. Via de app heb ik met een swipe toegang tot de belangrijkste gegevens van mijn panden (Epc, bodemattest, stedenbouwkundige info,…). Handiger dan een grote dossiermap!

Android | iOS

5. Sonos

Life is music! Sonos maakt het leven zo veel aangenamer. Met de app bedien ik in elke ruimte de desbetreffende installatie. Ik verander van post naargelang mijn humeur of de locatie. Ideaal voor koppels met zeer uitèènlopende muzieksmaken of als een etentje plots een feestje wordt.

Android | iOS

VVGUitsmijtertje: VVG

Met veel tromgeroffel werd de gratis VVG-app voorgesteld door de Vlaamse vereniging voor Golf. Eerlijk gezegd leek me die wat nutteloos maar dat bleek een vergissing. De app toont me in een handomdraai relevante golfinfo en laat me toe een tee-time te boeken of pro te reserveren. Handig als het zonnetje opeens doorbreekt en er een gaatje in de agenda is!

Android | iOS

Leer betere foto's maken met je smartphone

Krijg een maand lang om de 3 dagen een fotografie-tip in je mailbox

Workshop aanvragen?

 

Nodig Appstublieft uit voor een interactieve en leerrijke lezing of workshop voor je vereniging, bedrijf of bibliotheek. 

​Even slim als je smartphone

De 100 meest gestelde vragen over je smartphone

Hoeveel geheugen heeft mijn smartphone nodig? Heb ik antivirus nodig? En hoe maak je de ultieme selfie? 

Laat je meeslepen in dit boek op een wonderlijke ontdekkingstocht die je minstens even slim maakt als je smartphone! 

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Krijg elke maand mijn persoonlijke blik op de actualiteit en tips voor nieuwe apps in je mailbox!